Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ολυμπιακός:Αναλαμβάνει ο Κούπερ


undefinedΗ προτεραιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη χρονιά.
Αν όμως την Πέμπτη, όπου είναι προγραμματισμένο το ραντεβού με τον κόουτς του πρωταθλήματος, υπάρξει αρνητική απάντηση, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι η επόμενη λύση.

Ο 55χρονος Αργεντίνος κόουτς περιμένει στο ακουστικό του και εφόσον δεν υπάρξει συνέχεια με τον Βαλβέρδε, θα είναι
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θέλει να καθυστερήσει την επιλογή του προπονητή. Έτσι, λοιπόν, την Πέμπτη περιμένει τον Βαλβέρδε για την τελική συζήτηση μαζί του.

Είναι γνωστό ότι ο Μαρινάκης εκτιμά πάρα πολύ τον προπονητή, που ο επισκέφθηκε ο ίδιος το περασμένο καλοκαίρι όταν αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από την Μακάμπι και τον έπεισε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Θεωρεί ότι η συμβολή του Βαλβέρδε στην κατάκτηση του τίτλου, πολύ περισσότερο στην δημιουργία μιας ομάδας που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει με χαρακτηριστική άνεση το πρωτάθλημα, ήταν πολύ μεγάλη.

Ο ίδιος γνωρίζει το προσωπικό πρόβλημα του Βαλβέρδε και εφόσον δει ότι ο Ισπανός κόουτς αμφιταλαντεύεται να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω.

Η επιλογή στο πρόσωπο του Κούπερ για πιθανό διάδοχο του Βαλβέρδε, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Αργεντίνος προπονητής, που μέχρι τον Ιανουάριο καθόταν στον πάγκο του Άρη, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και όπως φαίνεται έχει, ήδη, απαντήσει θετικά σε περίπτωση που του γίνει και η τελική πρόταση να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Ο 55χρονος τεχνικός, θεωρείται από τα υψηλά κλιμάκια της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ να διαδεχθεί τον Βαλβέρδε, σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός επιστρέφει και στο τσάμπιονς λιγκ.

Η θητεία του στον Άρη, παρότι στις 18 Ιανουαρίου υπέβαλε την παραίτησή του, θεωρείται σε γενικές γραμμές επιτυχημένη, καθώς ο Άρης έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου (πέρσι κόντρα στον Παναθηναϊκό) ενώ φέτος είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα πορεία στο Europa League, με χάι-λάιτ την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έχοντας εργαστεί δυο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Κούπερ έχει την γνώση του τι εστί Ολυμπιακός, δεν χρειάζεται δηλαδή ...ταχύρρυθμη εκπαίδευση, όπως θα απαιτούσε η πρόσληψη ενός άλλου ξένου προπονητή.

Ωστόσο, όπως είπαμε, ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης περιμένουν πρώτα απ' όλα την απόφαση του Βαλβέρδε. Αν ο Ισπανός άρει τις όποιες επιφυλάξεις έχει αυτή τη στιγμή, τότε θα συνεχίσουν μαζί του. Αν όχι, θα στραφούν στην λύση Κούπερ. Άρα θα χρειαστεί να περιμένουμε πρώτα την επιστροφή του Βαλβέρδε από το Μπιλμπάο, όπου βρίσκεται από την Δευτέρα, τη συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την Πέμπτη και τις τελικές αποφάσεις στο λιμάνι.
.pireasnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...