Football League: Αμφίρροπο ματς στην Κομοτηνή


Football League: Αμφίρροπο ματς στην Κομοτηνή
Με την αναμέτρηση μεταξύ του Πανθρακικού κόντρα στον Παναιτωλικό...
ανοίγει την αυλαία του το πρωτάθλημα της Football League.


Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα από την Αγρίνιο είχε νικήσει με 1-0 τους Θρακιώτες.

Πανθρακικός:  Ακόμα ένα βήμα προς την αποφυγή του υποβιβασμού έκανε ο Πανθρακικός την περασμένη αγωνιστική καθώς επικράτησε με το φτωχό πλην… τίμιο 1-0 του ΟΦΗ. Αυτό το τρίποντο είναι το πιο σημαντικό ως σήμερα στο πρωτάθλημα για τους Θρακιώτες μέχρι βέβαια το… επόμενο.


Δεν έχει «σωθεί» η ομάδα της Κομοτηνής και το παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο της πόλης αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον. Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες στα ρεπορτάζ των γηπεδούχων και έτσι ο Παντελίδης μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.


Παναιτωλικός: Το νέο στραβοπάτημα των Αγρινιωτών που δεν κατάφεραν να νικήσουν την Καλλιθέα μέσα στο γήπεδο τους ενδέχεται να τους δημιουργήσει πρόβλημα όσον αφορά την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Σε μια αγωνιστική που όλοι οι πρωτοπόροι άφησαν βαθμούς ήταν ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την Super League όμως οι παίκτες του ήταν τραγικοί και δεν «τρόμαξαν» τους ουραγούς. Γεμάτο το «οπλοστάσιο» των φιλοξενούμενων αφού εξέτισε και ο στόπερ Εντζεγκουέλε και μπαίνει στην ενδεκάδα.


Στο ψαχνό: Συμφέρει και τις δύο ομάδες η ισοπαλία (2.89, 10bet) αφού το μόνο σίγουρο είναι πως δε θέλουν να χάσουν σήμερα και δε βρίσκω τον λόγο να επιλέξω κάποιο άλλο σημείο τη δεδομένη στιγμή.

bettv.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ