Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Navara εισέβαλε σε παντοπωλείο στην Αμαλιάδα!


Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην Αμαλιάδα. Δύο αυτοκίνητα, μάρκας Mercedes & Nissan Navara, συγκρούστηκαν όταν το ένα εξ αυτών παραβίασε...
... τον ερυθρό σηματοδότη, στη συμβολή των οδών Αντωνίου Πετραλιά και Γεωργίου Παπανδρέου (στην είσοδο της Αμαλιάδας, μετά τις γραμμές του τρένου), με αποτέλεσμα το Navara να "εισβάλει" στο mini market που βρίσκεται εκεί!

Ευτυχώς όμως το mini market ήταν εκείνη την ώρα κλειστό, ενώ δεν υπήρχαν πεζοί στο σημείο.

Οι επιβάτες των αυτοκινήτων δεν τραυματίστηκαν κι έτσι υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και κατάστημα ήταν ο απολογισμός του τροχαίου.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που οχήματα συγκρούονται στο συγκεκριμένο σημείο και οι κάτοικοι κάνουν έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ ζητούν και τη λήψη περαιτέρω μέτρων (όπως προστατευτικές μπάρες στα πεζοδρόμια) ώστε να προστατευθούν οι πεζοί στην πολυσύχναστη γειτονιά.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...