Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο ξένος τύπος για τον Παναθηναϊκό




http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/90f138ba86a7967cfec72114301d4bd5_L.jpg?timestamp=1304699012Ιδιαίτερη αναφορά στον Νικ Καλάθη, τον Ζέλικο Ομπράντοβις ...
και τον Δημήτρη Διαμαντίδη γίνεται στο σάιτ της Ευρωλίγκας.


«Έσπασε το ατομικό του ρεκόρ στο σκοράρισμα, σημειώνοντας 17 πόντους» είναι η αναφορά που γίνεται στο σάιτ της Ευρωλίγκας για τον Νικ Καλάθη, ενώ στη συνέχεια σχολιάζεται και το… ρεκόρ του Διαμαντίδη, «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έσπασε το ρεκόρ των 9 ασίστ στον ημιτελικό».
Ο προπονητής των τίτλων Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε να περάσει… απαρατήρητος. «Ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο πρώτος σε τίτλους στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αφού θα πάει στον τον 8ο τίτλο του, ενώ ο Παναθηναϊκός για τον έκτο».
H παράδοση της Σιένα
Το ιταλικό gazzetta.it γράφει: «Η Σιένα παραδόθηκε 77-69, ο Παναθηναϊκός στον τελικό. Στο πρώτο ημιτελικό, οι Ιταλοί έκαναν καλό ξεκίνημα, παίρνοντας επιθετικά ριμπάουντ, στη συνέχεια όμως οι Έλληνες επιβλήθηκαν με τη δύναμή του».
«Δεν χάνει ποτέ»
«Ο Παναθηναϊκός δεν χάνει ποτέ και πλέον περιμένει τον αντίπαλο του στον τελικό», είναι ο τίτλος στην ιστοσελίδα as.com., ενώ συνεχίζει πως το αθηναϊκό συγκρότημα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον Νίκ Καλάθη, που σημείωσε 17 πόντους και στον Δημήτρη Διαμαντίδη, επισημαίνοντας πως έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, έχοντας εννέα ασίστ».
«Το όνειρο τελείωσε»
«Το όνειρο τελείωσε για τη Σιένα, ο Παναθηναϊκος πέρασε στον τελικό», ήταν το τίτλος στο σάιτ της Σιένα, sienafree.it.


onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...