Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Φερέιρα



Ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί να κυνηγάει από το καλημέρα των πλέι οφ και ο...
Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν σταματάει να τονίζει στους παίκτες του πόσο σημαντική είναι η νίκη στο ματς με την ΑΕΚ.

Και κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης κατά τη διάρκεια των ασκήσεων έλεγε ανά διαστήματα στους «πράσινους» ότι θα πρέπει αν είναι πολύ συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του ματς και να αποφύγουν τα λάθη (κάτι που δεν κατάφεραν στην Τούμπα) για να φτάσουν στη νίκη.

Ο Πορτογάλος θα αλλάξει κατά τρία ενδέκατα την ενδεκάδα μιας και για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έχει και επιλογές, μιας και στις απουσίες των Λέτο, Σπυρόπουλου, Μαρίνου, ήρθε να προστεθεί κι αυτή του Καραγκούνη, ενώ εκτός πλάνων έχει μείνει και ο Γκοβού. Εκτός από τον Τζόρβα που δεν κουνιέται με… τίποτα κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα επιστρέφουν οι Μπουμσόνγκ και Καντέ, ο πρώτος δίπλα στον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος αριστερά αντί του Ιωαννίδη. Δεξιά θα παραμείνει ο Βύντρα.

Η επιστροφή του Μπουμσόνγκ επαναφέρει και τον Κατσουράνη στα χαφ δίπλα σε Ζιλμπέρτο και Νίνη, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι και ο Γκαρσία αντί του Μαρίνου, παίζοντας αριστερά, με τον Λάζαρο να αλλάζει πλευρά και να πηγαίνει δεξιά.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...