Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ώρα των Αγανακτισμένων


Μετρούν τις δυνάμεις τους σήμερα οι "Αγανακτισμένοι" της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης, που θα συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις ειρηνικής διαμαρτυρίας οι οποίες οργανώνονται σε δεκάδες πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου.
Σήμερα αναμένεται να φανεί και αν οι ειρηνικές διαμαρτυρίες που ξεκίνησαν οι "Indignados" της Ηλείας την Τετάρτη απολαμβάνουν της ευρείας αποδοχής και της συμμετοχής των πολιτών.

Η διαμαρτυρία που οργανώθηκε χθες Σάββατο στην κεντρική πλατεία του Πύργου περιελάμβανε και τη δημιουργία κατασκήνωσης, ενώ οι οργανωτές απηύθυναν μήνυμα προς τους κατοίκους να έρθουν σήμερα στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του νομού για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά (επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο facebook εδώ).
Ανάλογο κάλεσμα μέσω facebook και από τους "Αγανακτισμένους" της Αμαλιάδας, με τόπο και χρόνο συνάντησης τον ΟΤΕ της πόλης στις 6 το απόγευμα (διαβάστε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...