Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Eπιτέθηκαν σε παίκτες


Eπιτέθηκαν σε παίκτες (Ph.)
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Θλιβερές εικόνες διαδραματίστηκαν αμέσως μετά τη λήξη ή τη διακοπή του τελικού του Κυπέλλου, με αρνητικούς πρωταγνωστές τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Αμέσως μετά το σφύριγμα από τον Τάσο Κάκο, ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από εκατοντάδες οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες της ομάδας τους την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Αμέσως μετά επικράτησαν σκηνές χάους, αφού υπήρξαν συμπλοκές οπαδών με παίκτες του Ατρομήτου που επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς τη φυσούνα και όλα αυτά με τον τηλεοπτικό φακό να... καταγράφει εξ αποστάσεως τα γεγονότα, τηρώντας πιστά τις οδηγίες για μη προβολή σκηνών βίας.

Ακολούθησε εκτεταμένη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που χρειάστηκε να κάνουν και χρήση δακρυγόνων, έστω και καθυστερημένα, προκειμένου να οδηγήσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ και πάλι στις εξέδρες. Παράλληλα, ΜΑΤ μπήκαν και στη θύρα με τους οπαδούς του Ατρομήτου, προκειμένου να τους απομακρύνουν για να πάψουν και εκείνοι από την πλευρά τους να προκαλούν, πετώντας αντικείμενα και φωτοβολίδες προς την πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ.

Μισή ώρα μετά την αποχώρηση των ομάδων για τα αποδυτήρια, έγινε γνωστό ότι ο Κάκος, παραβιάζοντας τους κανονισμούς, αφού ο 4ος διαιτητής είχε δείξει 9 λεπτά καθυστέρηση, είχε σφυρίξει τη λήξη του αγώνα. Και κάπου εκεί ξεκίνησε η διαδικασία της απονομής.

Και φυσικά, έζησαν όλοι καλά και εμείς καλύτερα. Ελληνικό ποδόσφαιρο... 2011! Με τους παίκτες του Ατρομήτου να αποφασίζουν αρχικά να μην πάρουν μέρος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στη διαδικασία της απομονής, αφού θεωρούσαν ότι το ματς δεν έληξε ποτέ, αλλά διεκόπη από τον Κάκο.

Και είναι ξεκάθαρο ότι ο Ατρόμητος έχει δικαίωμα ένστασης για να προσβάλλει το κύρος του αγώνα και μένει να διαπιστωθεί αν θα κάνει χρήση αυτού. Οπως είναι ξεκάθαρο και ότι η ΑΕΚ θα υποστεί τις κυρώσεις με τιμωρία της έδρας της, που αν η ΕΠΟ κινηθεί άμεσα, θα της στοιχίσει το δικαίωμα να έχει οπαδούς σε κάποιο ή κάποια από τα ματς των Play Off.
Συντάκτης:  Onsports Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...