Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Την παρέσυρε στο θάνατο…


(Νεότερη ενημέρωση, 00:42) Στο νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται πλέον ο 37χρονος κάτοικος Καρδαμά, που στις 9:35 το βράδυ της Δευτέρας παρέσυρε με την μοτοσικλέτα του 59χρονη από την Αμαλιάδα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Αμαλιάδα,  επί της επαρχιακής οδού Αμαλιάδας- Σαβαλίων. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση από το τμήμα Τροχαίας της πόλης, που διενεργεί την προανάκριση.

Το iliatora.gr έχει εξαρχής στη διάθεση του τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας αλλά -όπως άλλωστε πάντα πράττουμε σε παρόμοια συμβάντα- θα τα δημοσιοποιήσουμε μετά την παρέλευση μερικών ωρών, έως ότου ενημερωθούν όλοι οι οικείοι της από τις Αρχές.

H αρχική ενημέρωση από το iliatora.gr (22:51)
Θανάσιμα τραυματίστηκε 59χρονη από την Αμαλιάδα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Σαβαλίων. Η άτυχη γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός.
Ο αναβάτης τραυματίστηκε και διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, ενώ για το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...