Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μαζί με την κοκαϊνη ήθελε να πουλήσει και το νεογέννητο παιδί του!

Το παιδάκι το είχε φέρει στον κόσμο λίγες ημέρες νωρίτερα σε ιδιωτικό μαιευτήριο η σύντροφός του.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών - Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος συνέλαβε στις 31 Μαΐου δύο Έλληνες και μία Μολδαβή, έπειτα από έρευνα που έγινε για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Εννέα ατόμα συννελήφθησαν συνολικά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με 292 κιλά κοκαϊνης.

Ένας από αυτούς προσπαθούσε να πουλήσει νεογέννητο βρέφος έναντι αμοιβής, το οποίο είχε γεννήσει την 1η Μαρτίου 2011 σε ιδιωτικό μαιευτήριο επαρχιακής πόλης η Μολδαβή σύντροφός του. Το νεογέννητο βρέθηκε στην κλινική τις μεσημβρινές ώρες στις 31 Μαΐου από υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ και μεταφέρθηκε στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Επίσης, με την δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορούνται άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ο ένας συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη στις 25 Μαΐου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...