Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Εως τη Δευτέρα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών


Τελειώνει η αγωνία των υποψηφίων για τις βαθμολογίες τους Σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Τελειώνει η αγωνία των υποψηφίων για τις βαθμολογίες τους
Σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Μετά το αλαλούμ που δημιουργήθηκε με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου και την προθεσμία υποβολής του που ανακοινώθηκε, χωρίς προηγουμένως να έχουν γνωστοποιηθεί οι βαθμολογίες, το υπουργείο Παιδείας αναγκάστηκε χθες να προχωρήσει σε διευκρινίσεις.

Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, το υπουργείο Παιδείας τονίζει πως "καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011".

Επειδή όμως, προσθέτει, "η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει τη Δευτέρα 20-6-2011". Σχετικά με τα ΕΠΑΛ (Ομάδα Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις των υποψηφίων πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας τους αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Ημερομηνίες
Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν τη δυνατότητα αυτή.Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων έχει οριστεί από 17 έως 28 Ιουνίου για όλους τους υποψηφίους.

Ως εκ τούτου, αν οι βαθμολογίες ανακοινωθούν τη Δευτέρα, οι χιλιάδες υποψήφιοι θα έχουν λίγες ημέρες για τη συμπλήρωσή του, η οποία προϋποθέτει σοβαρή μελέτη, προκειμένου οι μαθητές και οι οικογένειές τους να σταθμίσουν όλους τους παράγοντες για την επιλογή σχολών.
Μ. ΝΙΒΟΛΙΑΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...