Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σοκ στη Δράμα από τη δολοφονία παίχτη του μπάσκετ



Νεκρός από σφαίρα στο στήθος ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς

Σοκ έχει προκαλέσει στις τάξεις του ΚΑΟ Δράμας η είδηση του θανάτου του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ έχασε τη ζωή του χθες τη νύχτα στην πατρίδα του, στο Sports cafe «Λούτρι» της πόλης Τσέτινιε, κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν στην καφετέρια μαζί με άλλους συμπαίκτες του από τη δεύτερη ομάδα της Εθνικής Μαυροβουνίου και παρακολουθούσαν από την τηλεόραση έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αρχικά οι παίκτες καθόντουσαν έξω, όταν έπιασε βροχή και υποχρεώθηκαν να μπουν μέσα για να συνεχίσουν την παρακολούθηση του ματς.

Κατά τις 10 και μισή ένας ληστής οπλισμένος, με καλυμμένο το πρόσωπό του, εισέβαλε στην καφετέρια ζητώντας χρήματα. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα βρήκε τον 24χρονο μπασκετμπολίστα στο στήθος.

Ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς υπέκυψε στα τραύματά του πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο ληστής τράπηκε σε φυγή και καταζητείται από την τοπική αστυνομία.

Η δεύτερη ομάδα της Εθνικής Μαυροβουνίου βρισκόταν στην πόλη Τσέτινιε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και η αποστολή ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Κίνα προκειμένου να λάβει μέρος σε τουρνουά μπάσκετ.

Συντετριμμένος είναι ο τεχνικός του ΚΑΟ Δράμας, Φώτης Τακιανός για τον θάνατο του παίκτη του, πρωταγωνιστή της επανόδου της ομάδας της Δράμας στην Α1 φέτος.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...