Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ξεκίνημα με έλεγχο στη Μανωλάδα από την Οικονομική Αστυνομία


Ξεκίνημα με έλεγχο στη Μανωλάδα από την Οικονομική Αστυνομία
Ξεκίνησε την δραστηριότητά της η νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία με το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Ηλεία με την κατηγορία της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Συγκεκριμένα κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης με τη συνδρομή ελεγκτών του υπουργείου Ανάπτυξης έκανε έρευνα σε συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μανωλάδα.

Κατά τη διαδικασία ελέγχου παραστατικών του έτους 2011 διαπιστώθηκε διαφορά 16.000 λίτρων πετρελαίου όταν έγινε ογκομέτρηση των δεξαμενών καυσίμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη για παράβαση των διατάξεων για τη λαθρεμπορία καυσίμων του Τελωνειακού Κώδικα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία για την επιβολή σχετικών φόρων, προστίμων και δασμών. 
enimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...