Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

"Πράσινος" και ο Κουίνσι - Τοτσέ: Πρόκληση όσα πέτυχε ο Σισέ



 Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής, αφού υπέγραψε τον δανεισμό του από την Αλ Σαάντ για τον επόμενο ένα χρόνο. Στην… κληρονομιά που άφησε ο Σισέ, αναφέρθηκε ο Ισπανός επιθετικός του "τριφυλλιού".


Στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ανήκει πλέον ο Κουίνσι Οβούσου Αμπεγιέ οποίος υπέγραψε τον δανεισμό του από την Αλ Σαάντ για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο Γκανέζος ακραίος επιθετικός θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη.
Ο Κουίνσι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα των "πρασίνων". Την Τετάρτη ο παίκτης θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Τοτσέ: Πρόκληση όσα πέτυχε ο Σισέ
Έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πρόκληση και να ξεπεράσει την πίεση που αφήνει σαν κληρονομιά ο Τζιμπρίλ Σισέ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τότσε.

Ο επιθετικός του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση της χώρας αλλά και την μαγεία του Τσάμπιονς Λιγκ που ελπίζει να παίξει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τοτσέ στην εφημερίδα «La Verdad de Cartagena»:
«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα το να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια ευκαιρία που σίγουρα δεν θα είχα στην Ισπανία. Θα μπορέσω να παλέψω για τίτλους και να ζήσω μια πολύ όμορφη εμπειρία εδώ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Το όνειρό μου από μικρός ήταν να παίξω σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση".
Και συνέχισε: "Επίσης, το γεγονός ότι αποτέλεσα επιλογή του προπονητή, είναι κάτι πολύ θετικό για μένα. Ήδη φαντάζομαι την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στα παιχνίδια στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το οποίο έχει χωρητικότητα 70.000 θεατών. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ εκεί, ήδη έχω δει ματς από το ίντερνετ και η κερκίδα είναι εντυπωσιακή".
Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε και για την κρίση στην Ελλάδα. "Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα όλα όσα ακούγονται και γράφονται για την κρίση, αλλά ενημερώθηκα με περισσότερη προσοχή για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Στην Ισπανία τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα και από την άλλη, δεν ξεχνάω ότι εγώ ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο και να απολαύσω την μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε. Νιώθω την πίεση για όλα όσα πέτυχε ο Σισέ την προηγούμενη διετία, αλλά πρόκειται για μια όμορφη πρόκληση και την αποδέχομαι πλήρως".
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...