Ανακλήσεις αδειών λιανικής πώλησης τσιγάρων στη Γαστούνη



Ανακλήσεις αδειών λιανικής πώλησης τσιγάρων στη Γαστούνη
Ανακλήθηκαν, για διαφόρους λόγους, οι αποφάσεις του Νομάρχη Ηλείας με τις οποίες είχαν χορηγηθεί άδειες λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων, στα κάτωθι καταστήματα της Γαστούνης.

Ανάκληση της με αριθμό 16525/30-06-1994 απόφασή του Νομάρχη Ηλείας με την οποία χορηγήθηκε άδειας λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων στον Σταματελάτο Ανδρέα του Ευσταθίου στη Γαστούνη κατόπιν υπεύθυνης δήλωσής του περί μη λειτουργίας της.

Ανάκληση της με αριθμό 5046/27-05-2002 απόφαση του Νομάρχη Ηλείας με την οποία χορηγήθηκε άδειας λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων στη Βόσσου Άννα του Παναγιώτη στη Γαστούνη κατόπιν υπεύθυνης δήλωσής της περί διακοπής εργασιών στο κατάστημα που διατηρούσε και μη χρήση της άδειας λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων.

Ανάκληση της με αριθμό 838/02-2-2007 απόφασή του Νομάρχη Ηλείας με την οποία χορηγήθηκε άδειας πώλησης καπνού πίπας και πούρων στον Βασίλειο Κουνανή του Ανδρέα στη Γαστούνη κατόπιν υπεύθυνης δήλωσής του περί διακοπής εργασιών στο κατάστημα που διατηρούσε και μη χρήση της άδειας πώλησης καπνού πίπας και πούρων.

Ανάκληση της με αριθμό 21872/03-08-1972 απόφαση του Νομάρχη Ηλείας με την οποία χορηγήθηκε άδειας λιανικής πώλησης σιγαρέτων και ειδών μονοπωλίου στον Κουλέτο Φώτιο του Ιωάννη στη Γαστούνη λόγω θανάτου του εν λόγω δικαιούχου.

Ανάκληση της με αριθμό 13782/08-05-1974 απόφαση του Νομάρχη Ηλείας με την οποία χορηγήθηκε άδειας λιανικής πώλησης σιγαρέτων και ειδών μονοπωλίου στην Τσουκαλά Άννα χα Γεωργίου στη Γαστούνη λόγω θανάτου της εν λόγω δικαιούχου.

Ανάκληση της με αριθμό 7534/25112 / 13-11-2008 απόφαση του Αντινομάρχη Ηλείας με την οποία χορηγήθηκε άδειας λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων στον Χασελίδη Χαράλαμπο του Νικολάου στη Γαστούνη κατόπιν μη προσκόμισης στο δήμο Πηνειού υπεύθυνης δήλωσης για το αμετάβλητο των προϋποθέσεων με τις οποίες του χορηγήθηκε η άδεια λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 2 του κεφαλαίου Α’ του Ν.3648/2008.

Ανάκληση της με αριθμό 16001 / 15-06-1993 απόφαση του Νομάρχη Ηλείας με την οποία χορηγήθηκε άδειας λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων στην Βασιλακοπούλου Αθηνάς σύζυγος Κωνσταντίνου Μάλλιαρη στη Γαστούνη κατόπιν μη προσκόμισης στο δήμο Πηνειού υπεύθυνης δήλωσης για το αμετάβλητο των προϋποθέσεων με τις οποίες της χορηγήθηκε η άδεια λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 2 του κεφαλαίου Α’ του Ν.3648/2008. 
enimerosi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ