Φαρ ουέστ σε καφετέρια στην Κρήτη

Φαρ ουέστ σε καφετέρια στην ΚρήτηΈκανε σκοποβολή με τα μπουκάλια του μπαρ

Σε μπαρ της άγριας δύσης μετατράπηκε καφετέρια στον Πλατανιά Ρεθύμνου, όταν  22χρόνος, κατά την διάρκεια παραμονής στο κατάστημα, τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά, προκαλώντας φθορές και σπάζοντας ποτήρια. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση 26χρονου θαμώνα και ακολούθησε έντονος φραστικός διαπληκτισμός μεταξύ των δύο.

Στη συνέχεια ο δράστης, αφού έφυγε από το κατάστημα, επέστρεψε με πυροβόλο πιστόλι και άρχισε την σκοποβολή προς το μπαρ του καταστήματος, κοντά στο σημείο που βρισκόταν ο παθόντας, χωρίς όμως να έχει πρόθεση να τον χτυπήσει, με αποτέλεσμα θραύσμα βολίδας να τον τραυματίσει ελαφρά στον δείκτη του αριστερού του χεριού και να προκληθούν φθορές στο κατάστημα.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Ο δράστης αναζητείται.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ