«Όπως στρώσατε, θα κοιμηθείτε»


Δραστικά μέτρα θέλει να πάρει ο Γόντικας στον ΠΑΟ

Το ακόμα μεγαλύτερο οικονομικό αδιέξοδο, από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από το Europa League, αναγκάζει τον Δημήτρη Γόντικα να -σκέφτεται να- λάβει δραστικά μέτρα.

Αν, τελικά, ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα έχει ραντεβού ξεχωριστά με τους πιο υψηλόμισθους παίκτες για να τους εξηγήσει τη ζημιά -και το έλλειμμα που θα φτάσει τα 19 εκατ. ευρώ!

Τι θα τους προτείνει;

Δύο λύσεις: Περικοπές από 30% έως 50% και καθυστερήσεις ή και αναβολή πληρωμών, υπενθυμίζοντάς τους ότι… όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούν!

Ο Γόντικας είχε υπολογίσει στον προϋπολογισμό της νέας περιόδου τα 5 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League…

Προχθές, όμως -όπως και πριν λίγες μέρες, μετά το ματς με την Οντένσε, στο ΟΑΚΑ- είδε και αυτά τα χρήματα να… πετάνε.

Πλέον, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Αν το «τριφύλλι» δεν προκριθεί σε βάρος της Μακάμπι, τα 14 εκατ. ευρώ που θα έχει σίγουρα έλλειμμα τη νέα περίοδο, θα εκτοξευθούν στα 19 εκατ. ευρώ! Περιττό να πούμε ότι το πρόβλημα θα είναι τεράστιο…

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σκέφτεται όλες τις λύσεις, που -η αλήθεια είναι- δεν είναι και… πάρα πολλές.

Ή πώληση βασικού παίκτη (ο Λέτο πάντα στους πιθανούς) που θα βάλει χρήματα στα ταμεία, ή περικοπές και καθυστέρηση πληρωμών, κάτι πρωτόγνωρο για τους «πράσινους».

Αν ο Παναθηναϊκός πει οριστικά «αντίο» στην Ευρώπη, ο Γόντικας θα περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και το αν έχει πουληθεί κάποιος παίκτης.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, όμως, θα φωνάξει ξεχωριστά τους πιο υψηλόμισθους παίκτες, αλλά και τους βασικούς της ομάδας και θα τους περιγράψει την κατάσταση. Αφού τους θυμίσει ότι… όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούν, θα τους παρουσιάσει δύο λύσεις: Περικοπές από 30% έως 50% και καθυστερήσεις ή και αναβολή πληρωμών!

Αναφορικά με την περίπτωση να πάρει δάνειο 20 εκατ. ευρώ, για να βγάλει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, δεν φαίνεται εφικτή, αφού κάποιος (ποιος;) πρέπει να εγγυηθεί.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φερέιρα, ο Γόντικας συνεχίζει να τον στηρίζει απόλυτα! Το μήνυμά του στον Πορτογάλο τεχνικό είναι ξεκάθαρο: «Προχώρα στο πλάνο που έχεις στο μυαλό σου. Έχεις τη στήριξη της διοίκησης και κάνε ό,τι θέλεις και ό,τι έχεις στο μυαλό σου, ώστε να υπάρξει άμεσα βελτίωση της ομάδας»…

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ