Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Κοντά σε Τζιόλη ο Ολυμπιακός!


Κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη βρίσκεται ο Ολυμπιακός,
με τον διεθνή αμυντικό μέσο να προορίζεται για αντικαταστάτης του Ουρτάδο, για την αποχώρηση του οποίου έδωσε τη συγκατάθεσή του και ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ήδη στον Πειραιά ψάχνουν να βρουν ομάδα να τον ξεφορτωθούν.


Στη χθεσινή συνάντηση του Βαλβέρδε με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ερυθρολεύκων, Γιάννη Βρέτζο, το όνομα του Τζιόλη έπεσε στο τραπέζι και ο ο Βάσκος προπονητής, συμφώνησε ώστε ο πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού, να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ουρτάδο, για τον οποίο είναι δεδομένο πλέον πως δεν υπολογίζεται.

Φυσικά η ενδεχόμενη απόκτηση του Τζιόλη, δε σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δε θα κινηθεί για άλλο αμυντικό χαφ. Εξάλλου ο Φερνάντο Τισόνε της Σαμπτόρια, παραμένει σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες και «κλείσει» η μεταγραφή του, με τη μορφή δανεισμού.

Υ.Γ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πάντως, δεν πετούν και τη...σκούφια τους, μπροστά στο ενδεχόμενο να δουν τον πρώην «πράσινο» Τζιόλη, με την ερυθρόλευκη φανέλα. Όχι μόνο επειδή έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και επειδή δεν τον έχουν και σε μεγάλη εκτίμηση ως ποδοσφαιριστή..
sportculture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...