Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής με Μακάμπι ο Τζόρβας


Χωρίς τον Αλέξανδρο Τζόρβα στη σύνθεσή του θα παραταχθεί απόψε ο Παναθηναϊκός για τον κρίσιμο επαναληπτικό
με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (21:45, Novasports 1), για τα play off του Europa League.
Επισήμως ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στα πλευρά, που επιδεινώθηκαν κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας και γι' αυτό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να τον προστατεύσει.
Παρόλα αυτά, η εξέλιξη αυτή ρίχνει «λάδι στη φωτιά» της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και θέλει τον Τζόρβα να βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Παλέρμο.
Από την Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος πορτιέρο αποτελεί πρώτη επιλογή των Σικελών για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ τους, ενώ θεωρείται δεδομένη και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.
Σε κάθε περίπτωση, το «τριφύλλι» σε μια τόσο σημαντική γι' αυτό αναμέτρηση, που θα πρέπει να διατηρήσει με κάθε τρόπο το μηδέν στην άμυνά του, χάνει την τελευταία στιγμή τον βασικό του τερματοφύλακα, γεγονός που μόνο θετικό.
Τη θέση του Τζόρβα στην αρχική 11αδα λογικά θα πάρει ο Ορέστης Καρνέζης και στη 18αδα θα επιστρέψει ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος αρχικά είχε αποκλειστεί από τη αποστολή, αν και θεωρητικά λογίζεται ως ο δεύτερος στη σειρά κίπερ των «πρασίνων»
NAFTEMPORIKI.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ