Υλικά:
• 750 γρ. κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
• ¼ φλυτζ. βούτυρο
• 750 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε λεπτές φέτες
• αλάτι
• πιπέρι
• 2κ.γ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Σωτάρετε τα κρεμμύδια με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Όταν μαλακώσουν τα κρεμμύδια, προσθέτετε το συκώτι. Μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά, για 5 λεπτά, γυρνώντας το συκώτι συνεχώς. Αλατίζετε λίγο πριν πάρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, για να μην σκληρύνει το συκώτι. Πασπαλίζετε το συκώτι με πιπέρι και μαϊντανό.
iliapress
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου