Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Άναψε το φυτίλι, σκάει η βόμβα!


Άναψε το φυτίλι, σκάει η βόμβα!
Συμφωνία του Ολυμπιακού με Μακούν, στις τελικές συζητήσεις με την Αστον Βίλα, με μοναδικό σημείο διαφωνίας τη ρήτρα.
Σε προχωρημένο σημείο οι επαφές και με Εστράδα. Ίσως και σήμερα οι ανακοινώσεις για έναν από τους δύο.

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά όπως όλα δείχνουν η καθυστέρηση άξιζε τον κόπο για τον Ολυμπιακό που είναι έτοιμος να κλείσει μία πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν, ο Ολυμπιακός συμφώνησε σχεδόν σε όλα με τον μάνατζερ του Μακούν, αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη που είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους». Η διοίκηση των πρωταθλητών είναι σε προχωρημένες επαφές και με την Αστον Βίλα και φαίνεται πώς έχει υπάρξει συμφωνία σε ότι έχει να κάνει με τον δανεισμό του παίκτη, αλλά η διαφωνία, προς το παρόν, υφίσταται και είναι μεγάλη, σε ότι έχει να κάνει με την οψιόν αγοράς του διεθνή Καμερουνέζου μέσου. Οι «χωριάτες» φαίνεται ότι θέλουν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός αντιπροτείνει 2,5 εκατ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες και όλοι εκτιμούν ότι θα βρεθεί μία λύση κάπου στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Στον Πειραιά έχουν καταλήξει ότι ο Μακούν είναι η ιδανική περίπτωση για τον παίκτη που ψάχνουν (και έχουν και απόλυτο δίκιο γιατί μιλάμε για καθαρόαιμο εξάρι και μάλιστα πολύ μεγάλης κλάσης) και τον έχουν πρώτο στη λίστα τους ευελπιστώντας ότι ακόμη και σήμερα θα έχουν τελειώσει τις διαπραγματεύσεις και θα είναι σε θέση να τον ανακοινώσουν μέχρι το βράδυ και επίσημα.

«Κλεισμένος» και ο Εστράντα

Στον Ολυμπιακό όμως φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά. Τι εννοούμε; Έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις και για τον Εστράδα. Με τον παίκτη τα έχουν βρει επίσης σε όλα και είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και με την Μονπελιέ. Η απόσταση που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας είναι τόσο μικρή που είναι σχεδόν βέβαιοι στην ΠΑΕ ότι αν συμβεί κάτι απρόοπτο με τον Μακούν και δεν καταφέρουν να τον κλείσουν, τότε θα προχωρήσουν αμέσως στην απόκτηση του Εστράντα. Μάλιστα, και για τη δική του περίπτωση υπάρχει βεβαιότητα σε βαθμό που να υπάρχει η πεποίθηση ότι το αργότερο την Παρασκευή, αν δεν ανακοινωθεί ο Μακούν, θα ανακοινωθεί ο Εστράδα.


Στην έξοδο ο Ουρτάδο, ίσως κλείσει και ο Ορμπάιθ.

Στο μεταξύ, φαίνεται ότι ο Ουρτάδο είναι κοντά στο να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του (Ξαμάξ;) και τις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Αυτό μπορεί να σημάνει την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού χαφ. Για την ακρίβεια αν μετά την απόκτηση Μακούν ή Εστράδα ο Βαλβέρδε θελήσει και άλλο χαφ επειδή θα φύγει ο Ουρτάδο, τότε είναι πιθανόν να πάρει και τον Ορμπάιθ με την μορφή δανεισμού από την Μπιλμπάο.

Τέλος, δύο από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει δανεικούς, φαίνεται ότι βρήκαν τις ομάδες που θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Ο Σουμπίνιο είναι με το ένα πόδι στην Κρήτη και τον ΟΦΗ και ο Νέμεθ είναι έτοιμος για Κέρκυρα. Τι απομένει; Να λύσει το συμβόλαιο ο Ρόμενταλ και να φύγει και ο Γκαλίτσιος (Πανιώνιο;). Α, υπάρχει μία ακόμη εκκρεμότητα. Πολλές ευχάριστες ειδήσεις ακούσατε για Ολυμπιακό, ίσως (είναι πιθανό πλέον) να υπάρξει και μία σχετικά δυσάρεστη. Το ενδιαφέρον της Βέρντερ είναι πολύ ζεστό για τον Τοροσίδη και ο διεθνής μπακ μπορεί να φύγει για την Βρέμη χωρίς μάλιστα τα ταμεία των «ερυθρόλευκων» να γεμίσουν (τουλάχιστον άμεσα). Πώς; Μα με τον τρόπο που και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πάρει τον Μακούν…
sporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...