Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Μουσική βραδιά με ταλαντούχους συνθέτες στα Λεχαινά



Μουσική βραδιά με ταλαντούχους συνθέτες στα Λεχαινά
Η Μορφωτική Ένωση Λεχαινών "Ανδρέας Καρκαβίτσας", την Κυριακή 14 Αυγούστου παρουσιάζει σε μια ειδική βραδιά έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του, τον Βασιλικό, στον χώρο του καφέ ΟΣΕ.

Μέσα από τον τελευταίο του δίσκο Vintage (Songs I Wish I’d Written Vol.1), ο Βασιλικός σε ταξιδεύει, με ένα μοναδικό σόλο και σε καλεί να βιώσεις με τη δική του προσωπική και φρέσκια ματιά σε κομμάτια που έχουν αγγίξει το χρόνο, καταφέρνοντας να τα κάνει να ακούγονται σαν να γράφτηκαν σήμερα.
Επίσης ο πρωτοεμφανιζόμενος αλλά πολλά υποσχόμενος νέος συνθέτης, ο Ορέστης Ντάντος (φωτο) θα παρουσιάσει ζωντανά για πρώτη φορά καινούργια τραγούδια του από το νέο του άλμπουμ με τίτλο "Τελευταία Ανατολή" που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Παράλληλα θα ακουστούν και τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο "Είναι κι άλλοι σαν και μας", για πρώτη φορά στον τόπο καταγωγής του. Την σκηνή θα μοιραστεί με τον Λεωνίδα Πετρόπουλο (πιάνο, κιθάρα) και τον Γιώργο Καρδιανό (κιθάρα).
enimerosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...