Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Mάστιγα οι κλοπές καλωδίων στην Ηλεία


Mάστιγα οι κλοπές καλωδίων στην Ηλεία
Την εντατικοποίηση των ελέγχων και την λήψη μέτρων ώστε να περιοριστούν τα αλλεπάλληλα φαινόμενα κλοπών χαλκού από
δημόσια δίκτυα υποδομών στη Δυτική Ελλάδα ζήτησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή.
Όπως είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αλλεπάλληλες κλοπές χαλκού με αποτέλεσμα όχι μόνο να ζημιώνεται το δημόσιο αλλά και να παρατηρούνται σοβαρές δυσλειτουργίες στην απόδοση δημόσιων δικτύων απολύτως αναγκαίων όπως, για παράδειγμα τα αρδευτικά δίκτυα, οι σηματοδότες, το δίκτυο της ΔΕΗ κ.α.
Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κλοπές έχουν καταγραφεί και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, γεγονός που επισημαίνει ο Περιφερειάρχης στην επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασία του Πολίτη.
Μεταξύ των άλλων ο Περιφερειάρχης επισημαίνει:

«Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από 100 χιλιόμετρα σηματοδοτημένου οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας το 70% είναι ανενεργό από τις συνεχείς κλοπές των καλωδίων..."
enimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...