Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πύργος: "Αν δε μου δώσεις 500 ευρώ σου σπάω το μαγαζί το πρωί . . ."


Πύργος: Διαβόητος 29χρονος ΡΟΜΑ συνελήφθη σήμερα το πρωί στον Πύργο, μετά το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του ο Εισαγγελέας Ηλείας.
Ο 29χρονος που ήδη εμπλέκεται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας
κατά ομόφυλών του και σε υπόθεση τραυματισμού αστυνομικού, χθες εκβίασε και καταστηματάρχη της πόλης ζητώντας χρήματα για να μην του «σπάσει» το μαγαζί.

Η κατάσταση στον Πύργο δείχνει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όταν πλέον οι ΡΟΜΑ μπαίνουν δυναμικά και στον τομέα της «προστασίας» και των εκβιασμών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, χθες το βράδυ περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο «γνωστός» 29χρονος μετέβη σε ψησταριά στην οδό Πατρών. Αφού ήπιε τις μπύρες του, αντί να πληρώσει είπε στον ιδιοκτήτη πως αν μέχρι αύριο δεν του δώσει πεντακόσια ευρώ, θα του «σπάσει» το μαγαζί.

Ο καταστηματάρχης κατέφυγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το γεγονός και το πρωί στήθηκε επιχείρηση από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, που τον εντόπισαν στο κέντρο της πόλης και τον συνέλαβαν, βάση του Εισαγγελικού εντάλματος που είχαν στα χέρια τους.

Το ένταλμα εκδόθηκε για παλιότερες υποθέσεις που εμπλέκεται ο ίδιος δράστης καθώς δεν είχε πληρώσει την εγγύηση που του είχε οριστεί για να μένει ελεύθερος. Ο  ρομά οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηλείας όπου τον παρέπεμψε στον Ανακριτή την Παρασκευή για να απολογηθεί με την κατηγορία της εκβίασης και της δόλιας αποδοχής προϊόντων.

Να σημειωθεί πως ο 29χρονος ΡΟΜΑ κυκλοφορούσε στην πόλη του Πύργου με ένα OPEL Astra Cabrio. . . ενώ το προσωνύμιο του θυμίζει γνωστό έλληνα εγκληματία.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...