Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν έχουμε - δε θέλουμε - αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους.







Δεν έχουμε - δε θέλουμε - αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους.
Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη
στις 7.00 μ.μ. στην πλ. ΟΤΕ στον Πύργο.
Απ' άκρη σ' άκρη της χώρας, να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα σε κυβέρνηση
, τρόικα, πλουτοκρατία και τα κόμματά της: Οι εργατικές λαϊκές οικογένειες χρεοκοπούν κάθε μέρα. Χρεοκοπεί ο εργάτης που χάνει τη δουλειά του, ο δημόσιος υπάλληλος που απολύεται, ο συνταξιούχος που του κόβουν και την ελάχιστη σύνταξη. Χρεοκοπεί ο μικρέμπορος που κλείνει το μαγαζί του, ο αγρότης που εγκαταλείπει το χωράφι του μην μπορώντας να θρέψει την οικογένειά του.
Δεν υπάρχει περιθώριο για αναμονή.
Μας κήρυξαν τον πόλεμο. Και σε αυτόν τον πόλεμο, στην απροκάλυπτη αυτή βία της εξουσίας του κεφαλαίου, ο λαός μας πρέπει να σταθεί όρθιος. Να οπλιστεί με κουράγιο και δύναμη. Να σηκωθεί από τον λάκκο που θέλουν να τον ρίξουν. Να οργανωθεί και να παλέψει.
Είναι η ώρα που πρέπει να δεχτούν τα πρώτα αποφασιστικά χτυπήματα, να νιώσουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά του.
Για να ματαιωθούν τα χαράτσια, να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα. Είναι ώρα, κυβέρνηση και πλουτοκρατία να νιώσουν ότι «δεν έχουν το λαό στο χέρι».
Η οργή και η αγανάκτηση του καθενός να γίνει πράξη αντίστασης, να πάρουν σάρκα και οστά, να μετατραπούν σε απόφαση για προσωπική συμμετοχή, στη συνέλευση του σωματείου, στη συγκέντρωση της γειτονιάς, στο συλλαλητήριο. Να γίνει ζωντανή δύναμη πάλης και σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική. Να κάνουμε το σύνθημα «Όλοι για έναν και ένας για όλους» καθημερινή στάση ζωής.
Κανένας φόβος. Αρκετά τον πληρώσαμε. Το μόνο που έχει να προσφέρει θα είναι ακόμα μεγαλύτερες θυσίες και εξαθλίωση.
Να γυρίσουμε τη πλάτη σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ τους συνεταίρους στη βαρβαρότητα. Να τους αναγκάσουμε σε εκλογές, να τους κοντύνουμε τα ποδάρια, να μας φοβηθούν. Με σύνθημα την εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις της τάξης μας:
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη
στις 7.00 μ.μ. στην πλ. ΟΤΕ στον Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...