Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόγνωση του καιρού μέχρι την Κυριακή

Βελτίωση του καιρού από την Παρασκευή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις στις νοτιοανατολικές περιοχές, δηλαδή στην ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου ενδέχεται να έχουμε κάποιες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά εώς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 εώς 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 13 εώς 30 βαθμούς, στα νησιά και στην Κρήτη από 19 εώς 30 βαθμούς κελσίου.

Στην ΑΤΤΙΚΗ περιμένουμε σχεδόν αίθριο ουρανό, με βόρειους ανέμους 5 μποφόρ το πολύ στον Ευβοϊκό κόλπο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εώς 29 βαθμούς κελσίου. Διαβάστε για την βελτίωση του καιρού από την Παρασκευή.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Βελτιωμένος θα εξακολουθήσει ο καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στην Πίνδο δεν αποκλείεται να έχουμε πρόσκαιρες μπόρες αλλά στα βουνά. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, οι βοριάδες δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην ΑΤΤΙΚΗ περιμένουμε βελτιωμένο καιρό με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 18 εώς 28 βαθμούς κελσίου.

Παρόμοιος θα διατηρηθεί ο καιρός και τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που έχει ήδη εκδώσει έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων, ζητά την προσοχή των πολιτών αυτό και τους συστήνει όπως προβούν στις παρακάτω ενέργειες:
-Εξαιτίας των κινδύνων από πτώση κεραυνών κατά τη διάρκεια των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να αποφεύγουν τη μετακίνηση και την παραμονή τους στην ύπαιθρο.
-Να αποφεύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
-Να ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
newsit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Θεσσαλονίκη: Χωριό... ''βομβαρδισμένο'' από την κακοκαιρία - Δείτε φωτορεπορτάζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...