Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Βάρδα: Νέες κινητοποιήσεις για το κλείσιμο ΔΟΥ και ΕΤΕ στην περιοχή


Βάρδα: Νέες κινητοποιήσεις για το κλείσιμο ΔΟΥ και ΕΤΕ στην περιοχήΝέα λαϊκή συνέλευση πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου, κάτοικοι και φορείς της Βάρδας με αφορμή την πρόθεση των αρμοδίων να κλείσουν τη ΔΟΥ Βάρδας
Βάρδα: Νέες κινητοποιήσεις για το κλείσιμο ΔΟΥ και ΕΤΕ στην περιοχήκαι το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή.
Τη συνέλευση διοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Βουπρασίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας, το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας, το τοπικό συμβούλιο Νέων και οι δημοτικές παρατάξεις  Νέα Αρχή και Ενότητα, στο χώρο του πρώην δημαρχείου Βουπρασίας.
Αυτό που επισημάνθηκε ήταν η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο πρώην δήμος, μετά και τις τελευταίες καταστροφές ένα παραπάνω και σε όλους τους τόνους αναφέρθηκε η αναγκαιότητα να υπάρξει δυναμική διεκδίκηση για την παραμονή των υπηρεσιών στη Βάρδα, για να μην «καταδικαστεί», αυτή η τόσο ζωντανή παραγωγικά περιοχή του νομού Ηλείας, σε μαρασμό.
Στη συνέλευση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Τζαβάρας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης Βασίλης Τσιρίκος, ο αντιδήμαρχος Στάθης Αρβανιτάκης, οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος πλειοψηφίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Πάνος Δημητρόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι.
Eυχαριστούμε το φωτογραφείο των Ανδρέα και Τάκη Παναγόπουλου στη Βάρδα για την παραχώρηση των φωτογραφιών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...