Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Άλλο ενάμιση κιλό . . . στο Βαρθολομιό


Άλλο ενάμιση κιλό . . . στο ΒαρθολομιόΜετά τα Μακρίσια στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου, «κατασκήνωσαν» στο Βαρθολομιό.
Έτσι ύστερα από τη χθεσινή επιχείρηση που απέδωσε περίπου ένα κιλό και ένα δέντρο
ακολούθησε δεύτερη σήμερα το πρωί. Και έβγαλε τρεις συλλήψεις, ενάμιση κιλό χασίς και δύο δέντρα.

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις. Οι αστυνομικοί πήγαν πρώτα στο σπίτι που έμεναν ένας 19χρονος και ένας 21χρονος. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν μια χάρτινη συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 0,9 του γραμμαρίου και ένα πλαστικό κουτί με τρεις σπόρους κάνναβης, καθώς επίσης και 23 κροτίδες Mefisto Manna. Ακόμα σε ένα πλαστικό μπολ που χρησιμοποιούσαν ως γλάστρα είχαν σπείρει άγνωστο αριθμό σπόρων κάνναβης.

Στην δεύτερη περίπτωση υπήρχε και η ουσία για τους άνδρες της Δίωξης. Έφτασαν στο σπίτι ενός 48χρονου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και βρήκαν ένα πλαστικό δοχείο με 1290 γραμμάρια φούντα χασίς. Ακόμα βρήκαν μια συσκευασία με 145 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, ακόμα μια με 2,7 γραμμ., μέσα σε μια μπιζουτιέρα 1,6 γραμμάρια και μέσα σε μεταλλική ταμπακιέρα ακόμα δύο γραμμάρια. 

Στην αυλή οι αστυνομικοί βρήκαν δύο δενδρύλλια χασίς ύψους ενάμιση μέτρου, ενώ ακόμα στο σπίτι βρήκαν δύο ζυγαριές με ίχνη κάνναβης που χρησιμοποιούντο για τη ζύγιση των προς διάθεση ποσοτήτων και ένα γυάλινο βάζο με φυτικά αποσπάσματα και σπόρους κάνναβηςβάρους 17,4 γραμμαριών. Ο 48χρονος είχε κατηγορηθεί και πάλι στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Μαρούντας και ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου κ. Δίπλας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου. Εκεί στάθηκαν στις τρεις υποθέσεις του Βαρθολομιού κάνοντας λόγο για μεγάλη επιτυχία. Κάλεσαν δε όποιον γνωρίζει σχετικά με τέτοιες υποθέσεις να μη διστάσει να δώσει πληροφορίες με την ανωνυμία του να είναι… εξασφαλισμένη.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...