Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ολοκληρωτικός Παναθηναϊκός

Μοιράζεται με τον Ατρόμητο την κορυφή

Σημάδι τίτλου αποτέλεσε για τον Παναθηναϊκό το επιβλητικό πέρασμα από την Τούμπα με το 3-1 επί του ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι», συνεχίζοντας στο δρόμο που έχουν χαράξει στα τελευταία τους παιχνίδια, συνδύασαν ουσία με ελκυστικό ποδόσφαιρο και πέρασαν από μία «καυτή» έδρα ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, παρέα με τον Ατρόμητο που όμως έχει δύο ματς περισσότερα.

Η κάκιστη εικόνα του καλοκαιριού και οι δύο ντροπιαστικοί αποκλεισμοί από Οντένσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ μοιάζουν πλέον πολύ μακριά. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει κατορθώσει να βελτιώσει αισθητά το πρόσωπο της ομάδας, που κατά πολλούς παίζει εσχάτως ποδόσφαιρο ποιότητας ανάλογης εκείνου της εποχής του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα. Καλύτερο ακόμη και από τη χρονιά του πρόσφατου νταμπλ. Με καλή αμυντική λειτουργία, ταχύτητα στην ανάπτυξη, αδιάκοπο τρέξιμο και με ηγέτη έναν… σεληνιασμένο Λέτο, ο Παναθηναϊκός αποδίδει αυτή τη στιγμή το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός «κερδίζει» τα στοιχήματα που έβαλε: Ζέκα και Κουίνσι αποδεικνύονται εξαιρετικές προσθήκες, ο 17χρονος Καπίνο εμπνέει ασφάλεια στα μετόπισθεν, Κλέιτον και Σιμάο μοιάζουν αναγεννημένοι, ενώ το σχήμα δίχως κλασικό φορ αποδίδει τα μέγιστα.

«Ευκαιρία να ξεφύγουμε!»

Στον Παναθηναϊκό δεν αρκούνται στη νίκη της Τούμπας και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα ντέρμπι που ακολουθούν, με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή και τον Ολυμπιακό στις 19 Νοεμβρίου. «Είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε», έλεγαν οι παίκτες με την αυτοπεποίθηση στα ύψη έπειτα από το σερί νικών και εξαιρετικών εμφανίσεων.

Για το προσεχές ματς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ελπίζει να αυξηθούν οι επιλογές του, εφόσον καταφέρουν να επανέλθουν εγκαίρως οι Βύντρα, Καραγκούνης, Ρούντολφ, Κοτσόλης και Πετρόπουλος, ενώ θα απουσιάσουν και πάλι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος. Το βέβαιο είναι πως την ερχόμενη Κυριακή το ΟΑΚΑ πιθανώς να είναι κατάμεστο μετά από καιρό…

Πάρτι στα αποδυτήρια


Ο χορός που ξεκίνησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζοντας το γκολ του Κλέιτον συνεχίστηκε στα αποδυτήρια. Το κλίμα ήταν εορταστικό, με τους «πράσινους» να χορεύουν και να τραγουδούν, με τους παίκτες να κάνουν… ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ από εκτέλεση φάουλ και τον Βραζιλιάνο να κερδίζει τον Λέτο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμμετείχε στην πλάκα των παικτών, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας μοίραζε συγχαρητήρια λέγοντας «παίξαμε μπαλάρα» τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

«Τρέχει» το θέμα του πρίγκιπα

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι η τρέχουσα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού. Σήμερα θα γίνει η τελική συνάντηση ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών, τον Παναγιώτη Πετρόπουλο που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ και τον Λεωνίδα Γεωργόπουλο που εκπροσωπεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη, για να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα, που παρακολούθησε το χθεσινό ματς στην Τούμπα μαζί με τον πρώην βουλευτή Σταύρο Δαϊλάκη στον οποίο προτάθηκε θέση στο νέο ΔΣ, μέχρι την Τρίτη θα αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ και μεταξύ 14-16 Νοεμβρίου θα μπουν οι υπογραφές για τη μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον πρίγκιπα Αλ Σαούντ, ώστε ο τελευταίος να πάει σαν μεγαλομέτοχος στη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα δεν παρέλειψε να πει πως «… δεν ήρθε μαζί μου ο μάνατζερ του Ροναλντίνιο, αλλά θα τον φέρουμε το καλοκαίρι», ενώ επανέλαβε πως «… έχουμε προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...