Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Ανδραβίδας - ΚυλλήνηςΣτο δημαρχείο στα Λεχαινά το μεσημέρι της Κυριακής ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης  Δημήτρης Αρβανίτης, συγκάλεσε εκτάκτως το Συντονιστικό Τοπικό Οργανό του δήμου.


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή Ηλείας Τάκη Αντωνακόπουλου, του πρώην βουλευτή Παναγιώτη Αδρακτά, του περιφερειακού συμβούλου Ευγένιου Μπαλκάμου,του προέδρου του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού κ. Φάμελου, του προϊσταμένου Πολιτικής προστασίας της ΠΕ. Ηλείας κ. Κώστα Μπαλκάμου, του προέδρου του Δ.Σ κ. Βασίλη Τσιρίκου, της Δ/νουσας Συμβούλου «ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε» κ. Θοεδώρας Κατσάπη, του προέδρου του ΤΟΕΒ κ. Δημήτρη Παππά, των αντιδημάρχων του δήμου Χ. Ζαφειρόπουλου, Γ. Καραθανάση, Χ. Παλαιολόγου και Γ. Πόπορη  και όλων των μελών του ΣΤΟ Ανδραβίδας- Κυλλήνης μεταξύ των οποίων οι Διοικητές της Π.Υ Λεχαινών κ. Γ. Κανελλόπουλος και του Α.Τ Λεχαινών Σ. Παπασωτηρίου.

Αυτό που ζητήθηκε άμεσα ήταν μεγάλα μηχανήματα για την αποκατάσταση και τους καθαρισμούς όπου απαιτείται σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και με την σύμφωνα γνώμη του Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και του αντιπεριφερειάρχη κ. Καφύρα.

Ακόμα ζητήθηκε ομόφωνα να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών από τη Δευτέρα προκειμένου να εξασφαλιστούν οι χρηματοδοσήσεις για την αντιμετώπισή τους, κήρυξη του δήμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3013/2002, λόγω της έντονης και συνεχούς βροχόπτωσης και των πλημμυρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα.

Οι ζημιές είναι μεγάλες πέρα από τις καλλιέργειες, τα σπίτια και τη λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, στο οδικό δίκτυο, το αρδευτικό δίκτυο και τα αντλιοστάσια του ΓΟΕΒ στην περιοχή.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...