Πύργος: Αντί για επαιτεία στα φανάρια, έκλεψαν πορτοφόλι από ΙΧ

Πύργος: Αντί για επαιτεία στα φανάρια, έκλεψαν πορτοφόλι από ΙΧ
Καλό πόστο τα φανάρια, για πάσης φύσεως, επαίτες, «τζαμοκαθαριστές» και κάθε άλλη φυλή που «εκβιάζει» ένα καλό μεροκάματο, περιμένοντας τους περαστικούς οδηγούς.
 
Κάποιοι όμως πήγαν την «επιχείρηση» ένα βήμα παρακάτω. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, δύο ανήλικοι ΡΟΜΑ το πρωί του Σαββάτου, εκεί που ζητούσαν ελεημοσύνη, από μια γυναίκα οδηγό στα φανάρια Φιλοθέης, είδαν το πορτοφόλι της στο διπλανό κάθισμα του αυτοκινήτου.

Αφού δεν πήραν αυτό που ζητούσαν – δηλαδή μερικά ψιλά – αποφάσισαν να δράσουν πιο δυναμικά. Έτσι μια αστραπιαίες κινήσεις, άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, άρπαξαν το πορτοφόλι και άρχισαν να τρέχουν.

Η οδηγός σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και αναζητήθηκαν στη συνέχεια τα δύο ανήλικα. Τελικά εκείνο που βρέθηκε ήταν μόνο το πορτοφόλι λίγη ώρα αργότερα, πεταμένο και άδειο.

Πλέον τα πράγματα «αγριεύουν» στα φανάρια. Κάποτε υπήρχε ο φόβος να σου αρπάξουν κάτι οι επαίτες από το ανοιχτό παράθυρο. Τώρα… ανοίγουν και την πόρτα μόνοι τους. Για αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή.
Iilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ