Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ρουπάκι Ηλείας: Αυτοκτονία και όχι τροχαίο η τραγωδία με τον πατέρα και την κόρη; (video) (Νεότερη ενημέρωση 12:25)


Ρουπάκι Ηλείας: Αυτοκτονία και όχι τροχαίο η τραγωδία με τον πατέρα και την κόρη; (video) (Νεότερη ενημέρωση 12:25)Ρουπάκι Ηλείας: Αυτοκτονία και όχι τροχαίο η τραγωδία με τον πατέρα και την κόρη; (video) (Νεότερη ενημέρωση 12:25)Ρουπάκι Ηλείας: Αυτοκτονία και όχι τροχαίο η τραγωδία με τον πατέρα και την κόρη; (video) (Νεότερη ενημέρωση 12:25)Στο κίνητρο της αυτοκτονίας οδηγούνται σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι Αρχές σε ότι αφορά το τροχαίο που συνέβη μέσα σε υπό κατασκευή τμήμα της Ολυμπίας Οδού στο
Ρουπάκι Ηλείας: Αυτοκτονία και όχι τροχαίο η τραγωδία με τον πατέρα και την κόρη; (video) (Νεότερη ενημέρωση 12:25)Ρουπάκι Γαστούνης.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο 71χρονος πήρε τα δύο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 ετών, από τον Πύργο το μεσημέρι του Σαββάτου και κατευθύνθηκε προς το Ρουπάκι.
Βρέθηκε στο δρόμο που οδηγεί από το χωριό προς τη νέα γέφυρα του ποταμού Πηνειού, τμήμα της υπό κατασκευή Ολυμπίας Οδού. Εκεί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκανε πολλές φορές τη διαδρομή «πάνω – κάτω» ανάμεσα σε τσιμεντένια τμήματα ανισόπεδων κόμβων που έχουν περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση μεταξύ τους.
Μόλις άρχισε να σκοτεινιάζει άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και να κατευθύνεται προς τον τσιμεντένιο τοίχο προς την πλευρά του ποταμού Πηνειού. Με βάση τις ίδιες πηγές η κόρη του καθόταν στη θέση του συνοδηγού και πίσω ο γιος του. Ο 11χρονος ήταν αυτός που βλέποντας τον πατέρα του να αναπτύσσει ταχύτητα μέσα στο χωματόδρομο του είπε «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε…».
Τότε, με βάση και τις μαρτυρίες του αγοριού, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, έγινε και το κακό. Σχεδόν από τις έξι το απόγευμα κανείς δεν αντιλήφθηκε στο σημείο την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί. Όλο το βράδυ και υπό συνθήκες παγετού ο 71χρονος και η κόρη του ήταν νεκροί (την ακριβή ώρα θανάτου θα προσδιορίσει ο ιατροδικαστής), ενώ στο πίσω κάθισμα ο 11χρονος τραυματισμένος, ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, να καλέσει σε βοήθεια, να δώσει ένα στίγμα, ζούσε το δικό του δράμα.
Στο μεταξύ πίσω στον Πύργο, η ανησυχία της αλλοδαπής γυναίκας του 71χρονου, την είχε οδηγήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου προκειμένου να ενημερώσει για την εξαφάνιση του άντρα και των παιδιών της.
Το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας, ο πρώτος οδηγός που πέρασε από το σημείο είδε καρφωμένο πάνω στον τοίχο το μπορντό Vectra. Άμεσα κλήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία και σύντομα απεγκλωβίστηκε ο 11χρονος τραυματίας και ανασύρθηκαν νεκροί η αδερφή του και ο πατέρας του.
Η αρχική ανάρτηση
Ένας 71χρονος και ένα 15χρονο κορίτσι είναι τα θύματα δυστυχήματος που συνέβη άγνωστη ώρα μέσα στην νύχτα και εντοπίστηκε το ξημέρωμα της Κυριακής, στο Ρουπάκι
Αμαλιάδας. Ένας 11χρονος, αδερφός του κοριτσιού είναι σοβαρά τραυματισμένος. Το τροχαίο συνέβη στο μη ολοκληρωμένο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, στο Ρουπάκι, ανάμεσα σε δύο τσιμεντένιες γέφυρες, και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 71χρονος, ένα Opel Vectra, προσέκρουσε με όλη την ταχύτητα πάνω στο πλαϊνό τοίχωμα της γέφυρας.
Οι δύο νεκροί και ο τραυματίας εντοπίστηκαν λίγο μετά τις εφτά το πρωί από διερχόμενο οδηγό που ενημέρωσε τις Αρχές. Πυροσβέστες κλήθηκαν για να απεγκλωβίσουν το 15χρονο αγόρι και να ανασύρουν το κορίτσι και τον ηλικιωμένο.
Για το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση του Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας, αλλά εξετάζονται ευρύτερα και άλλα ενδεχόμενα πέραν του τροχαίου δυστυχήματος.
Νεότερη ενημέρωση 10:08
Ο 71χρονος είναι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο πατέρας των δύο παιδιών. Είναι απο τον Πύργο (τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση μας, αλλά δεν ανακοινώνονται πριν ενημερωθούν οι συγγενείς) και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η σύζυγός του είχε δηλώσει εξαφάνιση του ιδίου και των παιδιών από το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι Αρχές δεν έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς εξετάζουν όπως προαναφέραμε όλα τα ενδεχόμενα για το δυστύχημα.
ilialive.gr

Video

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...