Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κατάκολο: "Σήκωσαν" ρούχα αξίας 30.000 ευρώ και λάπτοπ σε διάρρηξη


Κατάκολο: Μια ιδιαίτερη περίπτωση διακεκριμένης κλοπής εξετάζει από χθες το μεσημέρι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, στο Κατάκολο.
Οι δράστες, πιθανότατα τρεις, διέρρηξαν
ένα κατάστημα ενδυμάτων το οποίο είχε μεσοτοιχία με ένα ίντερνετ καφέ. Οι κλέφτες «δούλεψαν» και στα δύο, κάνοντας χρυσές δουλειές.

Έτσι με την άνεσή τους πήραν ρούχα αξίας 30.000 ευρώ αδειάζοντας ακόμα και «κούκλες». Στη συνέχεια προχώρησαν και στο ίντερνετ καφέ από όπου πήραν και πέντε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Από τα ταμεία των δύο επιχειρήσεων «σήκωσαν» μικροποσά.

Οι δράστες κινήθηκαν βάση σχεδίου αφού θέλοντας να «δράσουν» ανενόχλητοί φρόντισαν πρώτα από όλα να «αχρηστεύσουν» τις κάμερες ασφαλείας από τα καταστήματα της περιοχής και έπειτα να προχωρήσουν στη διάρρηξη.

Και τον περσινό χειμώνα σπείρες διαρρηκτών είχαν «χτυπήσει» στο Κατάκολο, επιλέγοντας κυρίως τους μήνες που οι αφίξεις της κρουαζιέρας είναι περιορισμένες και τα καταστήματα στην αγορά είναι για πολλές ημέρες μέσα στο μήνα κλειστά.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...