Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ, αυτοί είναι οι αντίπαλοί σου!

Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει ο «Δικέφαλος» στη φάση των 32;

Στον ΠΑΟΚ αρκεί μια ισοπαλία κόντρα στη Ρούμπιν ώστε να πάρει και την πρωτιά στον όμιλό του. Τι σημαίνει αυτό;

Θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί οι 16 ισχυροί θα είναι οι 12 πρώτοι των ομίλων συν τους 4 καλύτερους τρίτους των γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίστοιχα στους αδύνατους θα είναι οι 12 δεύτεροι μαζί με τους 4 χειρότερους τρίτους από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Να σημειωθεί πως αν ο Ολυμπιακός τερματίσει τρίτος και συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορεί να πέσει πάνω στον ΠΑΟΚ, αφου ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί. Επίσης δεν μπορεί να πέσει πάνω σε Ρούμπιν ή Τότεναμ αφού ήταν μαζί στον ίδιο όμιλο.

Στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ αν τερματίσει πρώτος, είναι σίγουρα η Λέγκια Βαρσοβίας και το Αννόβερο που θα είναι σίγουρα δεύτεροι στον όμιλο τους.

Από εκεί και πέρα από 2ους ο ΠΑΟΚ θα περιμένει:

Τη Λάτσιο του Σισέ ή τη Βασλούι του Σανμαρτεάν. Επίσης:

Σε εκκρεμότητα η πρωτιά στον 5ο όμιλο ανάμεσα σε Στόουκ (11π) και Μπεσίκτας (9π) που παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική. Η Ντιναμό Κιέβου θέλει δική της νίκη επί της Μακάμπι με πολλά γκολ ώστε να πάρει τη 2η θέση από τους Τούρκους αν χάσουν από τη Στόουκ (έχει περάσει σίγουρα είτε ως 1η είτε ως 2η).

Στον 7ο ισοβαθμούν στη 2η θεση Σάλτσμπουργκ και Παρί ΣΖ. Στον 8ο για τη 2η θεση έχει προβάδισμα η Αλκμααρ έναντι της Αούστρια Βιέννης (7-5 βαθμοί).

Στον 8ο, έχει περάσει σίγουρα η Μπράγκα και αναμένουμε αφενός ποια θέση θα πάρει και ποια εκ των Μπριζ, Μπέρμιγχαμ θα την ακολουθήσει.

Από τον 9ο έχει περάσει η Ατλετικο Μαδρίτης που θα τερματίσει πρώτη παίρνοντας έστω 1 πόντο από την Ρεν. Δεύτερη θα περάσει η Ουντινέζε αν δεν χάσει από τη Σέλτικ. Στον 10ο είναι ολα ανοικτα με ΑΕΚ Λάρνακας να μάχεται για τη 2η θέση μαζί με Στεάουα και Μακάμπι Χαϊφα. Στον 11ο Φούλαμ ή Βίσλα για 2η.

Αντίστοιχα ως πρώτος θα αποφύγει την πρώην ομάδα του Μπόλονι, Σταντάρ Λιέγης, την Αϊντχόβεν, την Σπόρτιγκ, την Ατλέτικ Μπιλμπάο, την Μέταλιστ, τη Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου, την Τβέντε και την Αντερλεχτ αν αυτή δεν χάσει με τρια γκολ και πάνω εντός έδρας από τη Λοκομοτίβ που έχει περάσει σίγουρα ως 2η. Η Ατλέτικο είναι φαβορί για την πρωτιά στον όμιλό της όπως και η Μπρίζ με την Στόουκ στους δικούς της.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ σε όλους τους ομίλους είναι όλα ανοικτά για την 3η θέση. Το μόνο βέβαιο είναι από τον τελευταίο όμιλο θα περάσει ως 3η η Πλζεν ή η ΜΠΑΤΕ. Οποια από τους δυο θα είναι στους αδύνατους και πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ αφου έχει χαμηλό συντελεστή.

Η πρωτιά πάντως θα εξασφαλίσει στον ΠΑΟκ ότι θα έχει μαζί τους στους ισχυρούς Τσέλσι η Βαλένθια που έχουν υψηλό συντελεστή όπως και η Πόρτο (αν μείνει 3η), η Λιόν, η ΤΣΣΚΑ και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί να αποφύγει και τη Μάντσεστερ Σίτι η τη Γιουναϊτεντ αν αυτή χάσει στη Βασιλεία και συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.


Με τον ΠΑΟΚ πρώτο:

ΙΣΧΥΡΟΙ:


1.ΠΑΟΚ
2.ΣΤΑΝΤΑΡ
3.ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ
4,ΣΠΟΡΤΙΓΚ
5.ΑΤΛΕΤΙΚ ΜΠ.
6.ΜΕΤΑΛΙΣΤ
7.ΣΑΛΚΕ
8.ΤΒΕΝΤΕ
9.ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Η ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ
10.ΑΤΛΕΤΙΚΟ Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
11.ΣΤΟΟΥΚ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
12.ΜΠΡΙΖ Η ΜΠΡΑΓΚΑ
-
13.ΤΣΕΛΣΙ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ
14.ΠΟΡΤΟ Η ΖΕΝΙΤ
15.ΛΙΟΝ Η ΑΓΙΑΞ
16.;


ΑΔΥΝΑΤΟΙ


1.ΑΝΝΟΒΕΡΟ
2.ΛΕΓΚΙΑ
3.ΦΟΥΛΑΜ Η ΒΙΣΛΑ
4.ΛΑΤΣΙΟ Η ΒΑΣΛΟΥΙ
5.ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
6.ΜΑΚΑΜΠΙ Η ΣΤΕΑΟΥΑ
7.ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ Η ΣΕΛΤΙΚ
8.ΜΠΡΑΓΚΑ Η ΜΠΡΙΖ Η ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
9.ΑΛΚΜΑΑΡ Η ΑΟΥΣΤΡΙΑ
10.ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ Η ΠΑΡΙ
11.ΣΤΟΟΥΚ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ Η ΝΤΙΝΑΜΟ Κ.
12.ΡΟΥΜΠΙΝ Η ΤΟΤΕΝΑΜ*
-
13.ΠΛΖΕΝ Η ΜΠΑΤΕ
14.;
15.;
16.;

Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...