Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Απέλυσαν και τον γιο του πρωθυπουργού!

Μπορεί να είναι γιος πρωθυπουργού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γλιτώσει και την απόλυση.

Ο λόγος για τον Τζοβάνι Μόντι, γιο του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι,  που έχασε την δουλειά του λίγες ημέρες πριν από το νέο έτος, όπως αναφέρουν σήμερα δημοσιεύματα στον Τύπο.

    Ο 39χρονος Τζοβάνι Μόντι απολύθηκε από την εταιρία Parmalat, που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και η οποία τον περασμένο Ιούλιο αγοράστηκε από τον γαλλικό όμιλο Lactalis.

    Ο γιος του Ιταλού πρωθυπουργού εργαζόταν στην Parmalat από τον Ιούλιο του 2009, όπου ήταν υπεύθυνος του τομέα για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας (Business Development).

    Η γαλλική εργοδοσία αποφάσισε να απολύσει επίσης τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων, τον οικονομικό διευθυντή και την διευθύντρια προσωπικού.

    Ο Τζοβάνι Μόντι σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο Μποκόνι και στο πανεπιστήμιο Columbia και έχει εργαστεί ως σύμβουλος στις εταιρίες Goldman Sachs, Morgan Stanley και Citigroup. Αρχικά, η γαλλική Lactalis είχε φανεί διατεθειμένη να συνεχίσει την συνεργασία μαζί του, αλλά στην πορεία οι διαθέσεις άλλαξαν και αποφασίσθηκε η αλλαγή όλου σχεδόν του στελεχικού δυναμικού.

    Η Parmalat, με δηλώσεις στελεχών της σε ιταλικές ειδησεογραφικές πύλες, αντιτείνει ότι "στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόλυση, αλλά για απόφαση που έλαβε ο ίδιος ο Τζοβάνι Μόντι και που θα ισχύσει, τυπικά, από τις 2 Ιανουαρίου του 2012".
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...