Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Πύργος: Τρεις τραυματίες σε παράσυρση πεζών απο βέσπα


Πύργος: Τρεις τραυματίες σε παράσυρση πεζών απο βέσπαΔύο γυναίκες και ο οδηγός μιας βέσπας τραυματίστηκαν λίγο πριν από τις εφτά το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο που συνέβη έξω από τη μαθητική εστία Αγίας Φιλοθέης στον Πύργο.
Οι γυναίκες σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησαν να διασχίσουν τη βοηθητική οδό της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Φιλοθέης για να περάσουν την κύρια οδό και να φτάσουν απέναντι στην πλευρά του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.
Όμως μέσα στο σκοτάδι ο οδηγός μιας βέσπας δεν τις αντιλήφθηκε και μόλις έφτασε κοντά τους, επιχείρησε ελιγμό για να τις αποφύγει, έχασε την ισορροπία και τον έλεγχο της βέσπας και σύρθηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να τις χτυπήσει σοβαρά στα πόδια και να τραυματιστεί και ο ίδιος. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο γυναίκες έφεραν κατάγματα στα πόδια τους.
Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και με ασθενοφόρο οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ περίοικοι μετέφεραν και τον οδηγό της βέσπας.
Να σημειωθεί πως το σημείο αν και βρίσκεται έξω απο μαθητική εστία και δίπλα στο κόμβο της κεντρικής εισόδου της πόλης, ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος γιατί έχουν κλαπεί τα καλώδια του δικτύου από τους "κυνηγούς του χαλκού" και δεν έχουν αντικατασταθεί ακόμα, όπως και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νομού Ηλείας που υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...