Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σκάει... βόμβα Χλεμπ!

Κι όμως οι μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκαν στο μεγάλο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Αλεξάντερ Χλεμπ, που μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Έτοιμος για μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη είναι ο Ολυμπιακός, που έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Αλεξάντερ Χλεμπ.

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να υπογράμμιζαν την Κυριακή (29/1) πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή πριν από το τέλος Γενάρη, εντούτοις άφηναν ανοιχτό παράθυρο ενίσχυσης, σε περίπτωση που προκύψει μία εξαιρετική περίπτωση.

Το παράθυρο έγινε... πόρτα (!) και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 32άχρονο (1/5/1981) Λευκορώσο κεντρικό μέσο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται η είδηση, αλλά το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και δεδομένο. Ο Χλεμπ μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο διεθνής παίκτης αγωνίστηκε στη Βόλφσμπουργκ, ως δανεικός από την "Μπάρτσα", έχοντας ένα γκολ σε τέσσερις συμμετοχές.

Ο Χλεμπ ανήκει στους Καταλανούς από το 2008 όταν και πήγε στη Βαρκελώνη μετά από 3 γεμάτες χρονιές στην Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ. Την πρώτη χρονιά με την Μπαρτσελόνα είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (και 36 συνολικά) ωστόσο το 2009 δόθηκε δανεικός στην Στουγκάρδη.

Στη συνέχεια (2010) δόθηκε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ για να ακολουθήσει πέρσι το καλοκαίρι ο τρίτος δανεισμός, αυτή τη φορά στη Βόλφσμπουργκ. Όμως με μόλις 4 συμμετοχές και 1 γκολ στη Γερμανία, επέστρεψε ξανά στην Μπαρτσελόνα όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.
http://www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...