Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ηλεία: "Επιδημία" κλοπών ΙΧ ελαφρών φορτηγών

Ηλεία: Διαστάσεις «επιδημίας» λαμβάνουν οι κλοπές φορτηγών στην περιοχή της Ηλείας.
Το τελευταία διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον πέντε με έξι περιστατικά, και το
φαινόμενο αρχίζει να προκαλεί ανησυχία στις Αρχές λόγω της μαζικότητας. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως τελευταία οι κλοπές οχημάτων φαίνεται να έχουν μια έξαρση με τα δίκυκλα να είναι τα πρώτα που βρίσκονται στο στόχαστρο. Ωστόσο στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτά βρίσκονται παρατημένα όχι πολύ μακριά από εκεί που εκλάπησαν.Με έμφαση στα «αγροτικά»
Στη Νέα Μανωλάδα οι δράστες μπήκαν μέσα σε μάντρα οικοδομικών υλικών, παραβίασαν την συρόμενη πόρτα της περίφραξης και πήραν ένα ΙΧ φορτηγό μάρκας Mercedes.
Στο Λάλα Ηλείας οι δράστες έκλεψαν ένα ακόμα ΙΧ φορτηγό μάρκας ΤΟΥΟΤΑ Hilux, ενώ και στο Άνω Σαμικό άγνωστοι έκλεψαν ένα άλλο ΙΧ φορτηγό μάρκας TOYOTA Hilux.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπών φορτηγών έχουν αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες και το φαινόμενο λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, μιας και τα φορτηγά ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες κλοπές οχημάτων.
Τέλος και στη Σμέρνα της Ζαχάρως άγνωστοι – δεν έκλεψαν φορτηγό – αλλά πήραν από μηχάνημα έργου πού ήταν σταθμευμένο στην πλατεία του χωριού διάφορά ανταλλακτικά από αυτό.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...