ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ψήφισε η Βουλή το νέο Μνημόνιο και το PSI - Οι διαρροές αλλάζουν τον κοινοβουλευτικό χάρτη - "Τρίτο κόμμα" οι διαγραμμένοι

- ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία διέγραψαν όλους τους βουλευτές που ψήφισαν εκτός κομματικής γραμμής
- Ψηφίστηκε το νέο μνημόνιο με 199 ναι, 74 όχι και 5 παρών
- Ο Γ. Καρατζαφέρης διέγραψε τους βουλευτές Βορίδη-Γεωργιάδη που ψήφισαν ναι στο Μνημόνιο
- Πάνω από 50 οι ανεξάρτητοι βουλευτές πλέον μέσα στη Βουλή
- Το σχόλιο του Μαξίμου μετά την ψηφοφορία: Το αποτέλεσμα είναι επαρκές

Με 199 "ναι" υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών «Έγκριση Σχεδίων Συμβάσεων και Μνημονίου για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας".

Στην ψηφοφορία στη Βουλή πήραν μέρος 278 βουλευτές. Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν 199, ενώ καταψήφισαν 74. Πέντε βουλευτές δήλωσαν "παρών", ενώ απουσίαζαν από την ψηφοφορία 22 βουλευτές. Είκοσι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , παρά την κομματική γραμμή, καταψήφισαν το νομοσχέδιο ή απείχαν από την ψηφοφορία. Το νομοσχέδιο καταψήφισαν είκοσι βουλευτές της ΝΔ και ένας συνάδελφός τους απείχε.

Με αυτό το αποτέλεσμα πλέον εκπληρώνονται οι όροι που είχαν θέσει οι ευρωπαίοι εταίροι και πλέον το "μπαλάκι" περνάει στην αντίπερα όχθη, καθώς η ελληνική Βουλή έκανε αυτό που απαιτούσαν προκειμένου η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία έστω και με αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού.

Ωστόσο, τα τρία κόμματα που στήριζαν την κυβέρνηση Παπαδήμου, "πλήρωσαν" ακριβά αυτή την ψηφοφορία, καθώς είχαν όλα διαρροές και μάλιστα πολλές, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή μέσα στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία να υπάρχουν πάνω από 50 βουλευτές που είναι ανεξάρτητοι. 

Ο κ Παπανδρέου διέγραψε όσους είχαν καταψηφίσει την δανειακή σύμβαση ή ήταν απόντες από την ψηφοφορία ή δήλωσαν παρόν επί της αρχής. Πριν την ψηψοφορία ο βουλευτής Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης υπέβαλε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα.

Διεγράφησαν με απόφαση του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά οι 21 βουλευτές του κόμματος που καταψήφισαν το πακέτο μέτρων στην ψηφοφορία που έγινε στην Βουλή, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Κεφαλογιάννη που ήταν απών.

Από το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο οι εξής:

ΠΑΣΟΚ: Κουβέλης Σπ., Βαγενά Άννα, Κατσέλη Λούκα, Βάσω Παπανδρέου, Τόγιας Βας., Μιχελογιαννάκης, Κατσούρας, Παραστατίδης, Αθανασιάδης, Βουδούρης Οδ., Αμοιρίδης, Μάτατζη, ενώ ΑΠΟΝΤΕΣ ήταν: Μίχος, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακοπούλου, Καστανίδης, Τεκτονίδου, Θεοδωρίδης, Λαφαζάνης Αργ.

Από τη Νέα Δημοκραία ψήφισαν ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο οι εξής:

Κουντουρά Ελ., Σταμάτης Δημ., Παπασιώζος, Κων, Βλάχος Γ., Γιαννάκης, Τζίμας Μαργ., Ιατρίδου Τσαμπίκα, Μαρκόπουλος Κ., Γκιουλέκας Κων, Τσικαλάγιας, Ζώης Χρήστος, Γαληνός Σπ., Μελάς Παν., Καρασμάνης Γ., Λεονταρίδης, Κόλλια Τσαρουχά, Βαγιωνάς, Βοζενμπεργκ, Δερμετζόπουλος.

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ναι” ή “Όχι” - Η πιο κρίσιμη ψηφοφορία στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας - Ερώτημα παραμένει ακόμη η στάση αρκετών βουλευτών


Λ.Παπαδήμος: "Η χρεοκοπία θα δημιουργούσε κοινωνικό χάος" - "Δεν θα βγούμε από την κρίση χωρίς θυσίες"

Ψηφίζονται αύριο με απειλή κομματικής πειθαρχίας τα μέτρα και εκλογές σε 75 μέρες

'Αρχισαν οι "γαλάζιες" απώλειες παρά την κομματική πειθαρχία Σαμαρά!

"Εξέγερση" βουλευτών και στο ΠΑΣΟΚ!

“Αναγκάστηκε” σε κομματική πειθαρχία ο Παπανδρέου

Αντ.Σαμαράς: "Όσοι ψηφίσουν όχι δεν θα είναι υποψήφιοι ξανά" - "Μετά το PSI πάμε σε εκλογές"

Επίθεση Καρατζαφέρη σε Βορίδη, Γεωργιάδη





newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: