Μακελειό σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αίγυπτο με δεκάδες νεκρούς(VIDEO)

Εβδομήντα τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 1.000 τραυματίστηκαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα της Αλ Μασρί με την Αλ Αχλί.

Το γήπεδο στην περιοχή Πορτ Σάιντ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με τραγικό απολογισμό δεκάδες νεκρούς. Οι οπαδοί της Αλ Μασρί συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, αφού οι συγκρούσεις γενικεύτηκαν και με τους οπαδούς της Αλ Αχλί.

"Πρόκειται για ένα ατυχές και εξαιρετικά θλιβερό γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Αιγύπτου", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Χέσαμ Σέιχα στην κρατική τηλεόραση.

"Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι πόλεμος. Άνθρωποι πεθαίνουν μπροστά μας. Δεν γίνεται καμία κίνηση, δεν υπάρχει ασφάλεια ούτε ασθενοφόρα", κατήγγειλε από την πλευρά του ένας παίκτης της Αλ Άχλι, ο Μοχάμεντ Άμπο Τρέικα, στο τηλεοπτικό δίκτυο της ομάδας του.

Η ομοσπονδία της Αιγύπτου αποφάσισε την επ' αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων της χώρας.



Η αστυνομία ανέφερε ότι ο θάνατος των περισσοτέρων ανθρώπων προήλθε από ασφυξία, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που μαχαιρώθηκαν.

newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ