Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Εκλογές ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία: "Πρωταγωνιστές" οι άνω των 50 και η τρίτη ηλικία

ekloges_pasok3
ekloges_pasok
Χωρίς παρατράγουδα και προβλήματα διεξάγεται στα εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί στην Ηλεία οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου,
ekloges_pasok2ekloges_pasok4σε μια ημέρα που τυχαία συμπίπτει, με την επέτειο από το θάνατο του Ελευθέριου Βενιζέλου.
Κύριο χαρακτηριστικό της ψηφοφορίας είναι η συμμετοχή από μεσήλικες και κυρίως ηλικιωμένους και η απουσία της νεολαίας. Κατά τις εκτιμήσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ λέγεται πως οι νεότεροι φίλοι και μέλη του κινήματος θα ψηφίσουν μετά το μεσημέρι και προς το απόγευμα.
Πάντως η σημερινή διαδικασία δεν θυμίζει σε τίποτα την προ τετραετίας εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου. Και φυσικά τα όσα έχουν συμβεί στη χώρα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την τελευταία διετία έχουν διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην εικόνα. Ωστόσο στο ΠΑΣΟΚ και στην Ηλεία, στόχος είναι η συσπείρωση και έως τώρα επικρατεί ικανοποίηση από την προσέλευση.
Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά για το νομό Ηλείας περίπου δύο ώρες μετά από τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες.
Katrinis18
Κατρίνης: «Σε δύσκολες πολιτικές συγκυρίες ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δίνουν ένα δυναμικό παρών».


Koutsoukos18
Κουτσούκος: «Θα δοθεί η ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ να πιάσει το κομμένο νήμα με τις κοινωνικές δυνάμεις που ήταν πάντα η ραχοκοκαλιά της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης».


Antonakopoulos18
Αντωνακόπουλος: «Ο Βενιζέλος θα αφήσει τη σφραγίδα του στην πολιτική ζωή της χώρας»


Argiropoulos18
Αργυρόπουλος: «Από αύριο ξεκινά  μια νέα μέρα. Αρχίζουμε τη νέα μας προσπάθεια».

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...