Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Εφιαλτικές ώρες έζησε οικογένεια στα χέρια αδίστακτων ληστών - Επί μία ώρα τους βασάνιζαν για να τους πουν πού είναι τα λεφτά

- Τους έδεσαν και τους χτυπούσαν μέσα στο σπίτι τους στην Πεντέλη
- Με την απειλή όπλων τους ανάγκασαν να τους δείξουν το χρηματοκιβώτιο
- Άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα

Όλα έγιναν γύρω στη μία τα ξημερώματα. Η μητέρα επέστρεφε στο σπίτι και την ώρα που άνοιγε την πόρτα, τρεις άγνωστοι που την παρακλουθούσαν, βρήκαν την ευκαιρία και εισέβαλαν μέσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι θρασύτατοι ληστές αμέσως ακινητοποίησαν και έδεσαν την ίδια, τον σύζυγό της και τη 15χρονη κόρη τους. Τους χτυπούσαν και τους ζητούσαν να τους πουν που είναι τα χρήματα, απειλώντας τους με όπλα, εκ των οποίων το ένα ήταν καλάσνικοφ. Ο πατέρας της οικογένειας τους οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο απ 'όπου πήραν 5.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα στο σπίτι έφτασε και ο γιός της οικογένειας με τη φίλη του, που δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Οι δράστες έδεσαν και τα δύο παιδιά.

Ολοι τους, ανήμποροι να αντιδράσουν  παρακολουθούσαν τους ληστές που έκαναν άνω κάτω το σπίτι αρπάζοντας ο,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Αφού πήραν τα χρήματα, κοσμήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο βρήκαν, έγιναν καπνός.

Διαβάστε επίσης

Με την απειλή όπλου "σήκωσε" τα ταμεία του σούπερ μάρκετ στον Κορυδαλλό
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...