Ν. Μανωλάδα: Ληστεία σε βάρος Μπγκλαντέζου από ομοεθνείς του


Ν. Μανωλάδα: Ληστεία σε βάρος Μπγκλαντέζου από ομοεθνείς τουΣυνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, τρείς αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 30, 30
και 27 ετών, σε βάρος των οποίων και δύο ακόμα συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της υπεξαίρεσης.

Ειδικότερα χθες αργά το βράδυ, στη Νέα Μανωλάδα οι πέντε αλλοδαποί ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν τον 32χρονο ομοεθνή τους και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Για την διερεύνηση του περιστατικού και τη ανακάλυψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών αλλοδαπών. Σε σωματικές έρευνες που ενεργήθηκαν στους τρεις συλληφθέντες οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1050 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ένας από τους δύο 30χρονους δράστες, πριν από οχτώ μήνες περίπου, είχε υπεξαιρέσει από 22χρονο ομοεθνή του το χρηματικό ποσό των 1430 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο συνεργών τους συνεχίζονται.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ