Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αξιωματικός κατηγορείται για βιασμό 16χρονου


Στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στη σύλληψη ενός 34χρονου ανθυπασπιστή, ο οποίος υπηρετεί στο ΓΕΑ, προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς κατηγορείται για την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του 34χρονου υπάρχει και καταγγελία πατέρα 16χρονου για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ανήλικος, γι' αυτό αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία και ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε το πρωί έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στην Αττική, παρουσία εισαγγελέα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας, ένας εξωτερικός και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, καθώς και 79 DVD.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...