Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αλλάζει από σήμερα ο καιρός


Αλλάζει από σήμερα ο καιρόςΔελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ

Μεταβολή του καιρού από τα βορειοδυτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και τη νύχτα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι τοπικά ισχυρές. Το βράδυ στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο και πτώση της θερμοκρασίας από τα βορειοδυτικά.

Στην Αττική καιρός αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν να είναι έντονες. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 ενισχυμένοι από το απόγευμα στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...