Τρίτη 22 Μαΐου 2012

“Όχι” της ΕΠΟ και στον Παναθηναϊκό!


Αρνητική αναμένεται να είναι η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ για την αδειοδότηση των “πρασίνων” λόγω των οφειλών προς τους παίκτες. Αρνητική η εισήγηση της ομοσπονδίας και για την ΑΕΚ.

Στελέχη της “πράσινης” ΠΑΕ βρέθηκαν την Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης. Το βασικό πρόβλημα του φακέλου του Παναθηναϊκού είναι στις οφειλές που υπάρχουν στους ποδοσφαιριστές για το 2011 αλλά και στο γεγονός πως δεν έχουν διακανονισμοί για τις οφειλές του 2012.

Η απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ αναμένεται να εκδοθεί την Τρίτη και θα είναι αρνητική για τους "πράσινους", οι οποίοι πάντως πληρούν όλα τα υπόλοιπα κριτήρια της αδειοδότησης και εφόσον πληρώσουν τις οφειλές τους, θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.

Οι “πράσινοι” θα υποβάλουν έφεση και καλούνται να βρουν τα χρήματα μέχρι να εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτή την ώρα στα ταμεία υπάρχουν 2 εκατ. ευρώ που έχει συγκεντρώσει ο Γιάννης Αλαφούζος και για να αποφύγει το... κάζο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άλλα 4 εκατ. ευρώ. Ο Έλληνας εφοπλιστής προσπαθεί να πάρει ένα δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ για να μην τιμωρηθεί η ομάδα με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κίνδυνος αποκλεισμού της ΑΕΚ - Αρνητική η εισήγηση της ΕΠΟ

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...