Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ηλεία: Οι αστυνομικοί έδωσαν το αίμα τους . .


aimo1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, στους χώρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
aimo2aimo3aimo4Πρόκειται για μια προσπάθεια με πολλαπλά μηνύματα προς τους αστυνομικούς και την κοινωνία. Σημαντική ήταν και σε αυτή την περίπτωση η προσφορά του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου που με την προϊσταμένη κα Πανέτα και το προσωπικό, στήριξε την εθελοντική δράση των αστυνομικών.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης, «ήταν η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Ηλείας την οποία διοργάνωσε με πρωτοβουλία του το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο.

Πρώτος στόχος για εμάς σε αυτές τις δράσεις είναι η συγκέντρωση φιαλών αίματος, έτσι ώστε τα μέλη της τράπεζας αυτής να μπορούν με έναν ευέλικτο τρόπο, να λαμβάνουν μονάδες αίματος για τις οικογένειες και τους συγγενείς τους. Από την άλλη θέλαμε να δώσουμε και ένα μήνυμα για το σημαντικό αυτό γεγονός του εθελοντισμού.

Κρίνονται ζωές από αυτές τις πράξεις και είμαστε παρόντες για να δώσουμε το στίγμα μας στην κοινωνία, να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας σε αυτή την κατεύθυνση. Είναι ένα κάλεσμα που κάνουμε όχι μόνο προς τους εν ενεργεία αστυνομικούς, αλλά και τους συνταξιούχους και στους πολίτες. Άλλωστε μέλη και δικαιούχοι αυτής της τράπεζας αίματος θα είναι όλοι» σχολίασε ο κ. Παναγούλης.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...