Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αποσύρεται ο Παναθηναϊκός


Αποσύρεται ο ΠαναθηναϊκόςΝωρίτερα ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην «κατέβουν» στα ματς με τη Χίο για την 3η θέση.

Τα έντονα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν εδώ και μήνες τον Ερασιτέχνη αποτελούν τον Νο1 λόγο που η ομάδα του τριφυλλιού είναι πολύ πιθανό να μη διεκδικήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, σύμφωνα με το gazzetta.gr
Τα έξοδα για τους αγώνες είναι πολλά και από την στιγμή που είναι αμφίβολο αν η ομάδα μετάσχει γενικώς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου, εξετάζεται η περίπτωση να παραιτηθεί των αναμετρήσεων για τις θέσεις κατάταξης 3-4.
Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η απόφαση, η Χίος θα καταλάβει την 3η θέση και ο Παναθηναϊκός την 4η, ενώ δεν θα υπάρχουν κυρώσεις για τους «πράσινους», παρά μόνο αν το πρωτάθλημα βρισκόταν σε εξέλιξη (κανονική περίοδος). Σε αυτή την περίπτωση προβλέπεται αφαίρεση βαθμών.
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...