Κυριακή 13 Μαΐου 2012

MVP ο Κιριλένκο - Στην καλύτερη πεντάδα Σπανούλης, Διαμαντίδης

Ο "ΑΚ-47" αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκας αφήνοντας πίσω του τους Σπανούλη, Διαμαντίδη, Κρίστιτς και Λόρμπεκ οι οποίοι συνθέτουν την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Η Ευρωλίγκα βράβευσε τους κορυφαίους της σεζόν και η Ελλάδα είχε σημαντική εκπροσώπηση έστω κι αν αυτή τη φορά τα "μεγάλα" βραβεία τα πήρε ο Αντρέι Κιριλένκο.

Ο Ρώσος σούπερ σταρ αναδείχθηκε MVP και καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης ενώ ο Νίκολα Μίροτις για δεύτερη συνεχόμενο χρονιά ήταν ο καλύτερος νέος παίκτης. Πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας ήταν ο Μπο ΜακΚάλεμπ.

Στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας υπάρχουν 2 Έλληνες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού και ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού. Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα), Κρίστιτς (ΤΣΣΚΑ) και φυσικά ο Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ) ήταν οι άλλοι τρεις.

Στη δεύτερη πεντάδα είναι οι: Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός, Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Μπο ΜακΚάλεμπ (Σιένα) και Χένρι Ντόμερκαντ (Ούνιξ).

Η προπόνηση του Ολυμπιακού για τον τελικό (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ απ'τα επεισόδια των "αιωνίων" στην Πόλη

"Ερυθρόλευκη" απόβαση στην Πόλη για τον τελικό

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...