Αποθήκη με ηλεκτρικά ήδη είχε «αδειάσει» τμηματικά 29χρονος στον Πύργο μέσα σε δυο μήνες



 Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε προχθες το μεσημέρι 29χρονος στον Πύργο, που κατηγορείται για διάπραξη κλοπών κατ' εξακολούθηση.

Ο 29χρονος το πρωί της Πέμπτης, μπήκε σε ανασφάλιστη αποθήκη καταστήματος ηλεκτρικών ειδών 53χρονου, στο 4o χ.λ.μ της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, και
αφαίρεσε τρείς τηλεοράσεις συνολικής αξίας 800 ευρώ.
Για την διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του την επόμενη μέρα το μεσημέρι και τη σύλληψη του.
Στην κατοχή του 29χρονου οι αστυνομικοί, βρήκαν τις δυο από τρείς τηλεοράσεις που είχε αφαιρέσει οι οποίες επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη της αποθήκης.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο ο 29χρονος, είχε αφαιρέσει τμηματικά από την αποθήκη του 53χρονου 15 τηλεοράσεις, 1 ηλεκτρικό φούρνο, 1 ραδιοκασετόφωνο και 2 ηλεκτρικές σκούπες, συνολικής χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.
iliapress.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ