Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Θεσπρωτία: Μεταφορά 300 κιλών χασίς "δια χειρός" Ηλείου

xasis.GIFΈνας 24χρονος από την Ηλεία συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες στην Ηγουμενίτσα το πρωί της Δευτέρας, με 300 κιλά χασίς στην κατοχή του. Με βάση τις ίδιες πηγές ο δράστης –
που κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας – έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις. Στην προκειμένη περίπτωση εκτιμάται πως ο νεαρός ήταν μόνο ο μεταφορέας και όχι ο διακινητής.

Εντοπίστηκε στην περιοχή των Αγίων Πάντων από όπου και ξεκίνησε καταδίωξη μιας και δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχουν των αστυνομικών. Οδηγούσε ένα αγροτικό φορτηγάκι, φορτωμένο με τη μεγάλη αυτή ποσότητα χασίς. Εκεί εγκατέλειψε το όχημά του όπου οι αστυνομικοί βρήκαν 238 δέματα με χασίς με το βάρος τους να πλησιάζει τα 301 κιλά.

Μετά από λίγη ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του απέδωσαν καρπούς και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην περιοχή Άγιοι Πάντες Θεσπρωτίας. Από την προανάκριση προέκυψε πως ο δράστης είχε για συνεργό του έναν υπήκοο Αλβανίας που αναζητείται, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 Για το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Μάλιστα, οι δράστες της κλοπής του αυτοκινήτου, απέσπασαν από τον ιδιοκτήτη του το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, προκειμένου να του το παραδώσουν.
ilialive.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...